zondag 8 februari 2009

SchoonwaterfilterBasic Needs Technologies


Doorbraak
Basic Needs Technologies heeft een waterfilter ontwikkeld dat volgens kenners en experts een werelddoorbraak is. Door het toepassen van een uiterst effectieve en wetenschappelijk bewezen zilvertechnologie, is het nu mogelijk geworden om op eenvoudige wijze veilig en betaalbaar drinkwater te verkrijgen. Op dit moment leveren wij dit zeer betaalbare en slimme waterfilter aan meer dan 10 landen. Door dit succes zijn wij het er over eens, dat de introductie van het filter nu ook in Nederland mag plaats vinden.

Omschrijving waterfilter
Dit waterfilter is klein, licht (450 gram) en eenvoudig in het gebruik. Dat maakt het uitermate geschikt om mee te nemen op reis. De filter heeft een hoogwaardig, met zilver ge├»mpregneerd, keramisch filterelement, dat al het vuil en meer dan 99,995% van alle schadelijke bacteri├źn uit het water filtert. Met dit filter kunt u tot 7.000 liter water filtreren. Het filter is met een speciaal uitwasbare voorfilter beschermd, zodat hiermee ook vuil water behandeld kan worden.
Met dit reisfilter hoeft u nooit meer flessen drinkwater te kopen!

Introductie film
www.pj-design.nl/nulpunt/zuiveren-van-vuil-water-in-india.wmv

Steun aan de derde wereld
Met de aankoop van dit waterfilter helpt u ook 2 arme gezinnen in de derde wereld aan veilig drinkwater. Voor ieder verkocht filter in Nederland zorgt Basic Needs Technologies dat 2 gezinnen in de derde wereld een waterfilter krijgen.

Prijs
56,25 euro, inclusief verzendkosten.

Hoe kunt u bestellen
Maak 56,25 euro over op rekeningnummer: 31 36 14 652, ten name van
Basic Needs technologies te Arnhem. Onder vermelding van: waterfilter.
Vermeld duidelijk uw naam en adres waarop u het filter wilt ontvangen.
Als u het filter op een ander adres bezorgd wilt hebben, vermeld dan duidelijk naam en adres van het afleveradres.

Indien u meer informatie wenst over dit product:
matthijsvdstroom@live.nl

.

4 opmerkingen: